Een hobby waar Erik zich al sinds 2006 in verdiept heeft. Later heeft Miny zich aangesloten en vormen wij het team Snoopie-MiEr. Het actieve cachen is begonnen in maart 2011. 

Wil je de ontwikkelingen zien volg dan het team Snoopie-MiER. Snoopie is al vele jaren een gekozen nickname gebaseerd op de stripheld. MiEr is de samenvoeging van onze voornamen.

Erg handig voor beginnende cachers is de geschiedenis van het spel en de uitleg. Op deze engelstalige pagina staat dat uitgewerkt.. Hierin staan veel termen verklaard. Voor het plaatsen van geocaches gelden allerlei regels die op deze pagina zijn terug te vinden.

Via deze pagina is te zien welke caches gevonden zijn en via deze pagina welke allemaal nog gezocht moeten worden. Gevonden caches waar een banner is gekoppeld staan vermeld bij: Behaalde banners

De laatste jaren zijn adventure labs ook in opkomst. Op diverse plekken hebben wij die ook gedaan. Een overzicht is te vinden op deze pagina(Link werkt niet)

Voor het eigen gemak is een pagina gemaakt met praktische geo-hulpmiddelen. Hier moeten nog vele links, die in de loop der  tijd zijn verzameld, aan toegevoegd worden.

 

Ons profiel en onze statistieken zijn te zien door op het logo te klikken:

 

 

 

en soms willen we zelf ook het e.e.a. testen. Daar is hieronder ruimte voor:

 testpagina voor geo checker

Testpagina voor inloggen